Care sunt avantajele termopanelor?

geamuri termopan - termopane arad
geam termopan

1. Sunt numãrul unu în materie de eficientã energeticã
Ramele unei ferestre joacã un rol decisiv în promovarea energiei si a izolatiei termice. Din acest punct de vedere, termopanele din plastic au un scor foarte bun comparativ cu ferestrele din aluminiu sau cele din lemn. Au valori de izolare mai bunã si sunt capabile de a reduce costurile de energie si de încãlzire. Au potential de economisire si au un mod eficient si rentabil de fabricare.
2. Au un raport cost-beneficiu foarte bun
Termopanele oferã avantaje cost-beneficiu, atât în momentul achizitiei, cât si de-a lungul întregului ciclu de viatã. Ferestrele din lemn si ferestrele din aluminiu sunt cu aproximativ 20-30% mai scumpe decât termopanele din plastic, si totusi, nu sunt la fel de eficiente. Se bazeazã pe un potential ridicat de economisire al energiei de-a lungul întregii vietii de functionare, si în acelasi timp, un minim de întretinere, costurile fiind salvate pe termen lung.
3. Sunt usor de întretinut
Termopanele de înaltã calitate sunt extrem de usor de întretinut. Ferestrele din lemn, pe de altã parte, trebuie sã fie vopsite si glazurate la fiecare 2-3 ani. Tot ce aveti nevoie pentru a curãta ramele termopanelor este lichidul de spãlat vase, datoritã proprietãtilor de îngrijire usoarã a suprafetelor profilate netede. De asemenea, sunt extrem de rezistente la conditiile meteorologice si la lumina puternicã.
4. Sunt extrem de durabile
Spre deosebire de ferestrele din lemn, termopanele din plastic au o duratã de viatã deosebit de lungã. Termopanele de înaltã calitate ies în evidentã prin rezistenta lor si nivelul ridicat de functionalitate de zeci de ani. În functie de viata lor îndelungatã de cel putin 50 de ani termopanele reprezintã o investitie excelentã. De asemenea, au calitatea de a mentine valoarea unei proprietãti.

In Arad, daca vrei termopane, sau usi de termopan sau geamuri termopan, le poti pune relativ usoar, apeland la una din numeroasele firme de termopane, pe care la gasesti pe termopanearad.ro. Pe site gasesti firme diferite desigur, cu experiente diferite in asa o activitate, dar faptul ca sunt pe piata, de ani buni,de zile, asta le da  garantia ca totusi se pricep la termopane.